Regulament concursuri

Concursurile organizate pe paginile aparținătoare blogului http://www.reading-bird.com  respectiv, Instagram: @reading.bird și Facebook: Reading Bird se vor desfășura sub următoarele condiții:

  1. Poate participa orice persoană cu domiciliul teritoriul României, pachetele fiind trimise prin Poșta Română la cel mult 30 de zile de la încheierea concursului.
  2. Extragerea se face aleatoriu în majoritatea cazurilor, folosind site-ul random.org, sau ales de către organizator dacă se specifică acest fapt.
  3. Datele de expediere și numerele de telefon nu vor fi stocate de organizator și nu vor fi folosite în alte scopuri decât strict pentru expedierea coletelor, persoanele cu vârsta sub 18 ani necesitând un acord din partea părintelui sau tutorelui legal.
  4. Câștigătorii vor fi contactați de organizator, iar în cazul în care nu primesc răspuns în 48 de ore, va fi extras altcineva.
  5. Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe concursurile în cazuri de necesitate, fără a anunța în prealabil participanții. În acest caz concursurile vor fi reorganizate în alte perioade.
  6. Premiile nu vor fi înlocuite cu bani, alte cărţi sau alte produse care se oferă în cadrul concursurilor.
  7. În cazul în care participantul nu ridică coletul la timp de la poștă și acesta va fi trimis înapoi la expeditor, i se va retrage dreptul de a participa la următoarele 3 concursuri.