Prințul de hârtie – Erin Watt

Vreau ca aceste autoare să îmi lase sufletul la locul lui. Nu vreau să îmi mai fie sfâșiat, șters cu el pe jos, pus pe foc, stins cu apă rece și mototlit la loc. Nu e corect, fiindcă povestea Ellei și a lui Reed mă distruge pe măsură ce aprofundez lectura.

După ce volumul unu te lasă cu prea multe semne de întrebare, Prințul de hârtie nu vine cu răspunsuri clare ci doar cu frânturi și mai multe situații dramatice, care te fac să te întrebi continuu, oare cum vor mai găsi personajele o rezolvare la treaba asta?

Deși rezistența Ellei este de admirat, iar fata a făcut tot ce i-a stat în putință să îi ajute pe Royali era clar că la un momentdat o să apară o crăpătură și tot ce a reușit să clădească s-a distrus în câteva secunde. Încrederea, respectul și loialitatea fetei față de ei sunt puse la îndoială, iar ea nu mai are nicio tragere de inimă să îi convingă de contrariu, fiindcă se luptă cu morile de vânt.

Vina nu îi aparține sub nicio formă, pentru că băieții Royal sunt atât de distructivi din punct de vedere emoțional, încât își pun singuri bețe în roate. Cum autocompătimirea nu le este caracteristică, preferă să își pună toate problemele sub preș și să se prefacă că nu sunt acolo.

Primul care face un pas în direcția potrivită este, în mod surprinzător, Reed. După ce ia o pauză de gândire care afectează pe toată lumea în jurul lui, fie că vorbim de familie sau de prietenii de la școală decide că este cazul să își recunoască păcatele din trecut și să se căiască. Prima persoană spre care se îndreaptă este în mod evident Ella.

Îmi place să văd o oarecare maturizare din partea celor două personaje principale. Reed înțelege că a greșit, însă vrea să lupte cu toate armele pentru dragostea lui, iar Ella e dispusă să îi reîntregească pe Royalii, dar nu să îl și ierte pe Reed. Argumentele sunt în favoarea ei, însă așa cum am sperat, Reed este perseverent și nu se sperie de atitudinea distantă a Ellei.

Acțiunea rămâne pe aceași linie – stare constantă de alertă – ca și în primul volum, atmosfera modificându-se de pe o zi pe alta, și nu poți să te culci pe o ureche sperând că totul va deveni ordinar, din cauza faptului că familia Royal este orice, dar nu normală.

Când mă gândesc la tot ce am citit din această serie îmi vin în minte imagini cu artificii și explozii, pentru că toate situațiile acestea aflate la limită te lasă cu gura căscată și te fac să vrei să te urci pe pereți de nervi, însă la fel de mare este și exaltarea provocată de momentele când lucrurile sunt cât de cât așezate la locul lor.

Seria asta mă face să citesc cu pasiune și încântare, mă hipnotizează și mă face să vreau să strâng un anumit personaj de gât (mă uit la tine Reed). Aproape am plâns când am ajuns la final și cu atâtea sentimente adunate sper să nu înnebunesc.

4 steluțe din 5 și aștept cu nerăbdare volumul al treilea care apare luna aceasta 😍 😍 😍

2 gânduri despre „Prințul de hârtie – Erin Watt

  1. Am terminat ambele carti in 5 zile. Pur si simplu nu ma puteam opri din citit. Recunosc ca pe mine initial m au cucerit copertile lor :))), dar m am indragostit efectiv de personajele dupa fiecare pagina citita. Recomand 100% 💙

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s